Onze canvas lodges zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt in Nederland en ontworpen naar een oud Canadees voorbeeld van een "trapper" tent. Door het canvas, heb je en houd je contact met de natuur en de energie van de plek waar je bent. Alle lodges zijn ingericht met uitstekende, stevige bedden (ook voor langere mensen), een keuken, en een buiten badkamer ontworpen voor 100% privacy. Iedere lodge heeft zijn eigen prive plek met een overdekt terras met uitzicht op de vallei en op loopafstand, op ons terrein, een heerlijk natuurzwembad.

De lodges zijn ingericht (standaard) voor 4 personen met een groot stapelbed of twee losse bedden en een tweepersoonbed, gescheiden door een wand van de kasten. Het geheel is zo ontworpen dat er makkelijk een 5de bed bij geplaatst kan worden, zodat een extra persoon geen enkel probleem is. Op verzoek plaatsen we ook graag een babybedje in de lodge.

De keuken is in de lodge. Hij is volledig ingericht om zelf te koken. Je hoeft niets mee te nemen om hier heerlijk voor je gezin of partner te koken. Pannen en potten, glazen en kopjes, theedoeken en afwasborstel.

De badkamer is op je eigen platform en is ook helemaal compleet, een toilet, wastafel en een heerlijk douche in een wijnvat. Er zijn handdoeken en badhanddoeken.