Wij zijn Menno en Jacqueline. We zijn samen met onze 3 kinderen, Finn (nu 19), Thijm (nu 17) en Keet (nu 13) in de zomer van 2011 naar Portugal verhuisd. We wilden graag iets voor onszelf neerzetten waarbij we allebei onze passie kunnen leven en tegelijkertijd delen. Voor Menno is dat: " koken ", de moestuin en als vinoloog natuurlijk ook ' wijn' en voor Jacqueline zijn het de paarden. Gemeenschappelijk hebben we het gastheer/vrouw-schap.

Allebei komen we uit het zakenleven in Nederland. Menno was manager in de vervoerswereld, eerst bij de havens en later bij de spoorwegen als manager van het Amsterdam Centraal. Jacqueline was manager IT bij een van de publieke omroepen waarna zij in 2005 als zelfstandige IT consultant doorging. Alles wat we wilden opbouwen hebben we in NL bereikt. Het was tijd voor nieuwe uitdagingen en een andere invulling van de dagelijkse werkelijkheid.

Vinha Da Manta is een landgoed van 10 hectare dat we hebben ingericht zoals we zelf graag op vakantie gaan. We hebben mooie plekken gecreerd met een sfeer waarin rust, privacy en comfort samengaan met gezelligheid, ruimte en "ontmoeten". We delen dit alles graag met onze gasten. We ontvangen iedereen zelf, in onze prachtige canvas lodges.  Menno kookt in het hoogseizoen om de avond. Jacqueline heeft 3 paarden en 1 pony, waarmee ze grondwerk en tochten doet.

We hopen jullie snel te ontmoeten!

 

 

.