Ons seizoen 2018 loopt van 28 april tot en met 30 september. Hoogseizoen in 2018 is van zaterdag 30 juni t/m zaterdag 1 september.  Lodges verhuren we in het hoogseizoen voor minimaal een week. In het laagseizoen verhuren we de lodges voor minimaal 3 dagen (soms is minder dagen ook mogelijk, zowel in hoog- als laagseizoen,  maar stuur daarvoor even een mail).

Op onze boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. We gaan ervan uit dat als je bij ons boekt, je deze hebt gelezen en erkent.

We vinden het zelf altijd vervelend wanneer er bij het afrekenen allerlei verborgen kosten naar voren komen. Die heb je bij ons dus niet, geen eindschoonmaak, borg, touristenbelasting, etc.... Er zijn geen bijkomende (verborgen) kosten. De lodgeprijs is inclusief ontbijt en voor maximaal 4 personen, wifi, gebruik van alle faciliteiten, beddengoed en handdoeken en volledige lodge inrichting. Een 5e bed in de lodge kost €15,-- per nacht extra. Wil je een babybedje (gratis) meld het ons dan even dan zorgen wij dat het in je lodge voor je klaarstaat.

Bij reservering geldt een aanbetaling van 50%, de resterende 50% moet betaald zijn 2 maanden voordat je aankomt. Betaling dient te geschieden middels een bankoverschrijving. De gegevens worden bij de reservering verstrekt.