Ons seizoen loopt van 27 mei tot en met 1 oktober. Hoogseizoen in 2017 is van 02 juli t/m 03 september.  Lodges verhuren we in het hoogseizoen voor minimaal een  week. In het laagseizoen verhuren we de lodges voor minimaal 3 dagen.

Op onze boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. We gaan ervan uit dat als je bij ons boekt, je deze hebt gelezen en erkent.

We vinden het zelf altijd heel vervelend wanneer er bij het afrekenen allerlei verborgen kosten naar voren komen, die heb je bij ons dus niet, geen eindschoonmaak, borg, touristenbelasting, etc.... Er zijn geen bijkomende (verborgen) kosten. De lodgeprijs is voor 4 personen inclusief ontbijt, wifi, gebruik van alle faciliteiten, beddengoed en handdoeken en volledige lodge inrichting. Een 5e persoon betaalt €10,-- per nacht extra. Wil je een babybedje (gratis) meld het ons dan even dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat.

Bij reservering geldt een aanbetaling van 50%, de resterende 50% moet betaald zijn 2 maanden voordat je aankomt. Betaling dient te geschieden middels een bankoverschrijving. De gegevens worden bij de reservering verstrekt.